Четвер, 02-Тра-2024
Сайт Великокомарівської ЗОШ І - ІІІ ст.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 15
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

         25 березня в 3 класі (вчителька Антоненко С. В. ) відбулася відкрита година спілкування " Весна іде, тепло несе ". Школярі підготували інсценовану гру " Чому сперечаються пори року" , декламували виразно вірші, переглядали презентацію " Птахи навесні ", складали прислів'я про весну.

     

 

Переглядів: 381 | Додав: Admin | Дата: 15-Кві-2015 | Коментарі (0)

  У кожного з нас є своя улюблена пора року, і все ж одна з них навіває особливу радість. Це - весна! Весну зустрічали радісно і пишно, з піснями, танцями, іграми. Ці пісні називалися веснянки.

  24 березня наймолодші учні нашої школи  запросили батьків, учителів на відкритий захід "Весна - веснянка", який підготувала вихователька Огрінчук Т. А. На свято до вихованців завітала Веснянка з проханням вирушити у подорож до лісу, щоб збудити Весну. По дорозі вони зустріли їжачка, двох зайчиків, дві білочки, ведмедика. Всі разом відправилися до Весни. Для того щоб Весна швидше прокинулася,  вихованці співали пісні, розповідали вірші, виконували танок, який дуже сподобався гостям.

  Весна подякувала всім, хто до неї завітав і пригостила  солодощами.

                                                

                          

Переглядів: 345 | Додав: Admin | Дата: 29-Бер-2015 | Коментарі (0)

18 березня Антоненко Дмитро Михайлович (класний керівник 9 класу) запросив адміністрацію та колег школи на відкриту годину спілкування "Як стати розумною людиною".

Метою заходу було закріпити поняття про те, що знання - найбільший скарб у світі, сформувати в учнів поняття про розумну людину; розвивати інтерес до навчання, бажання самостійно здобувати знання.

Спочатку Дмитро Михайлович попросив учнів перелічити все хороше, що може дати людині розум, знання, потім - все погане, до чого її може призвести неуцтво.

Цікаві вправи, бесіди, поради, презентація "Найрозумніший" додали вихованцям наполегливості, активності.

           

                                  

Переглядів: 340 | Додав: Admin | Дата: 28-Бер-2015 | Коментарі (0)

  16 березня Додіченко Зорина Геннадівна (класний керівник 8 класу) провела відкриту виховну годину на тему "Батькова криниця". Мова йшла про духовне і побутове значення криниці. Учні зясували, що символізує собою криниця (достаток, невичерпну людську доброту, щирість, привітність).

  Під час заходу учні послухали цікаву розповідь про прекрасну традицію наших пращурів - освячення криниці,переглянули презентацію про будування криниці, декламували вірші, співали пісні.

  Зорина Геннадівна звернулася до учнів з проханням берегти народні традиції, бо саме на цих засадах формується культура нашого народу, його предковічна неперервність. І чим більше пульсуватиме незамулених джерел народної пам'яті, тим повноводніше буде річище духовності.

  

Переглядів: 390 | Додав: Admin | Дата: 28-Бер-2015 | Коментарі (0)


«Живе Кобзар у пам’яті народу,
Живуть його слова, і мрії, і думки.
Хоч зазнавав великі перешкоди,
Та спадщина його сягла віки»

   Є імена, що увібрали в себе душу народу, стали часткою його життя. Саме таким для українців є ім’я Тараса Григоровича Шевченка,  славетного і  величного митця, людини планетарного масштабу.

  Шевченківські дні цього разу проходили з 10.03 по 13.03.

  Бібліотекар  Кур'янова Т. М. оформила  книжкову виставку "Великий син великого народу", яка присвячена 2001 -й річниці від дня народження співця вільної країни. Учні разом з Тетяною Миколаївною   розповіли про життя і творчість митця, про його безмежну любов до рідної землі.  Учасники заходу читали свої улюблені вірші  Тараса Григоровича Шевченка.

  Минають віки, стираються написи на камені, тліють книги, руйнуються будівлі, але слово Шевченка – живе і вічне. Його творчість зігріта гарячою любов’ю до Батьківщини, пройнята священною ненавистю до ворогів і гнобителів народу.  Про те, що його думи, його пісні, його полум’яний гнів, його боротьба за світлу долю трудового люду були і залишаються думами, піснями, гнівом і боротьбою мільйонів, розповіли учні на тематичній лінійці «Він буде вічно жити». 

  Затамувавши подих, вихованці переглянули кінострічку «Мій Шевченко»,  фільм про життя і творчість Великого Кобзаря . Учні знов  поринули у світ думок палкого патріота, його почуттів, переживань, страждань.

  Цікавою та пізнавальною  для учнів стала  виховна година «Є в Шевченка народження дата – дати смерті в Шевченка немає», проведена  класними керівниками 1 - 11 класів. Українська символіка, кетяги калини, колоски пшениці,  вишиті рушники, книжкові виставки, портрети Шевченка, стіннівки, учнівські малюнки прикрашали навчальні кабінети. Звучали записи пісень на слова Тараса Шевченка, презентації супроводжувалися декламуванням поезій Кобзаря.

  Минуло багато років з дня народження Т.Г. Шевченка – славного сина українського народу, але й сьогодні, як живий, говорить він із своїми наступниками. Його слово живе між нами, гнівне і ніжне, полум’яне і міцне.
І на українській землі, над ланами, широкими полями,  містами і селами, як весняні води могутнього Дніпра, лине вічно живе в народі слово Великого Кобзаря.  Невмирущій славі генію українського народу був присвячений тематичний вечір «Ім'я Шевченка стукає в серцях», який провела вчителька укр ... Читати далі »

Переглядів: 357 | Додав: Admin | Дата: 28-Бер-2015 | Коментарі (0)

     Батько і мати - два сонця гарячі, що нам дарують надію й тепло. Батько і мати... У долі дитячій треба, щоб кривди між ними не було. Кожна сім'я - це маленький світ, маленька країна. В цій країні свої закони, звичаї, традиції. Дуже хочеться, щоб в кожну сім'ю ввійшли мир і спокій, злагода і любов. Саме тому у переддень свята Жінки, Матері,  Тюхтій Галина Леонідівна (класний керівник 2 класу) запросила на відкритий виховний захід батьків, адміністрацію та вчителів школи ,під час якого учні 2 класу   з усмішкою вітали своїх найдорожчих мам, розповідали вірші, співали частівки, пісні,проводили конкурси, розваги.

 

 

Переглядів: 359 | Додав: Admin | Дата: 28-Бер-2015 | Коментарі (0)

     З ледь відчутним весняним подихом до нас приходить чудове жіноче свято – 8 березня. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

     У цей святковий день учні та вчителі школи підготували концерт для найдорожчих у світі мам , бабусь, сестер.

     Нехай усі турботи, труднощі, нещастя покинуть ваші оселі. Хай завжди світить сонце у вашому домі, нехай ваші обличчя сяють від ласкавої посмішки. Щастя вам, дорогі жінки, добра, краси, кохання, вічної молодості і весни.
      Зі святом вас, дорогі жінки-матері!

         

           

Переглядів: 380 | Додав: Admin | Дата: 28-Бер-2015 | Коментарі (0)

     20 лютого вихователька дошкільної групи Огрінчук Тетяна Анатолівна запросила адміністрацію та колектив школи на відкрите заняття ознайомлення з природою.

    На початку заняття  прийшов Лісовичок і запросив вихованців до лісу. Виконуючи вправу "Готуємося до подорожі", діти обрали транспорт,  на якому вирушать у путь.  У грі "Добре - погано"  визначили , що доброго, приємного, корисного дає зима для людей і живої природи, а які зимові явища створюють труднощі, або небезпеку.

     Вихованці дошкільної групи добре знають від чого потерпають зимуючі птахи, чим харчуються, що ми можемо зробити для того, щоб допомогти птахам узимку.

   

  

      


   

Переглядів: 378 | Додав: Admin | Дата: 28-Бер-2015 | Коментарі (0)

     25 лютого вчителька фізичної культури Колораєва Надія Іванівна підготувала та провела семінар "У здоровому тілі - здоровий дух", на якому познайомила з 11 правилами здорового способу життя.

     Мета семінару: підвищити рівень проінформованості педагогів про здоровий спосіб життя, можливості особистісного впливу на формування позитивної мотивації у дітей щодо збереження і зміцнення здоров'я; підвищити якість професійної компетентності педагогів з питань організації і проведення ранкової гімнастики та фізкультурних занять; активізувати творчий потенціал педагогів та розвивати їх креативне мислення.

  


            

 

Переглядів: 366 | Додав: Admin | Дата: 28-Бер-2015 | Коментарі (0)

      24 лютого   адміністрація  та вчителі школи  були запрошені на відкритий урок з природознавства до 3  класу, який провела Антоненко Світлана Василівна.

     Світлана Василівна  продемонструвала високий рівень своєї майстерності та представила досвід своєї роботи з використання інноваційних педагогічних технологій як необхідної умови якісної освіти: нестандартність роботи, артистизм,  талант у спілкуванні з дітьми.     Учні мали змогу передивитися презентацію "Цікаве про рибок".

     Завдання  були  сплановані так, щоб їх розв’язання приносило приємне здивування, а ситуація, яка виникала – задоволення.   

               

 

                                                    

Переглядів: 382 | Додав: Admin | Дата: 28-Бер-2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 29 30 31 32 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz