П`ятниця, 17-Тра-2024
Сайт Великокомарівської ЗОШ І - ІІІ ст.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 15
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Щедрість рідної землі!

Природо – натуралістична виставка «Щедрість рідної землі» - улюблений захід Великокомарівських школярів. Ось і цього навчального року шкільна виставка майоріла різноманітними творчими поробками. Кращі із них були відправлені у БДЮТ для подальшого конкурсу.

  

Переглядів: 334 | Додав: Admin | Дата: 20-Жов-2015 | Коментарі (0)

Традиційний тиждень фізкультури та спорту у Великокомарівській ЗОШ І – ІІІ ст.  пройшов під  гаслом «Чемпіонами стануть сильніші, а здоровими будуть усі». Кожного року тиждень урізноманітнюється новими цікавими заходами. Ось і тепер Рада школи прийняла креативне рішення: весь тиждень приходити всім до школи у спортивній формі, щоб максимально корисно використати час для занять фізкультурою і у вільний час. А ще для цього було придбано багато нового спортивного інвентарю, за літо відремонтовано, силами самих учнів, спортивний шкільний майданчик, який чекав своїх олімпійців.

У день відкриття Тижня на урочисту загальношкільну лінійку вишикувалась уся шкільна родина -  від маленьких до великих – учасники шкільної спортивної олімпіади. Заступник директора з НВР Загорняк С. М. звернулася до всіх з палким закликом стати сильнішими, спритнішими і обов’язково здоровими. У цей день у 3, 5, 8, 9, 10 класах пройшов олімпійський урок, який провела вчителька фізичної культури Колораєва Н. І. На цих уроках діти дізналися про славну історію олімпійських ігор у світі і в нашій країні, а також отримали практичні поради по збереженню свого здоров’я. Після уроків на яскраво прикрашеному шкільному стадіоні зібралися учні 7 – 11 класів , для того щоб виявити чемпіонів школи з таких видів змагань, як стрибки у довжину, метання на дальність, кросу, естафетний біг. Так з’явилися перші олімпійські рекорди і перші чемпіони школи.А головне – всі були задоволеними та щасливими від радості спілкування, від радості відчуття товариського плеча, взаємодопомоги, підтримки вболівальників. 

                                                                                         

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 385 | Додав: Admin | Дата: 22-Вер-2015 | Коментарі (0)

     Осінь ніжно розпустила
 Фарби різних кольорів
 І ласкаво запросила
 Знов до школи школярів.

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

Переглядів: 352 | Додав: Admin | Дата: 16-Вер-2015 | Коментарі (0)

      Класний керівник 4 класу ,Ангелова Світлана Борисівна , запросила адміністрацію школи, вчителів та батьків на урочисте свято"Прощання з початковою школою".    

      Шановні мої діти! Я хочу, щоб ви завжди пам’ятали – добрими потрібно бути! Завжди залишатись людиною, цього не смійте забувати! А радості життєві даруйте всім навколо, бо якщо ви любов віддаєте, вона повернеться знову. Щиро вітаємо вас, наші любі , з цим незабутнім святом. Хай вам цікаво живеться, натхненно працюється. Хай здійснюються ваші мрії та на шляху зустрічаються лише добрі люди, - словами - побажаннями звернулася  Світлана Борисівна до своїх вихованців.

 

                                                                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                            ... Читати далі »

Переглядів: 386 | Додав: Admin | Дата: 04-Лип-2015 | Коментарі (0)

В шкільній оселі свят завжди багато,
Де музика лунає, чути спів.
Але у нас сьогодні надзвичайне свято -
Ми проводжаємо своїх випускників.

Летять роки, і час нам не вблагати,
Але у серці кожного минулі ті роки.
Прийшла пора вручати атестати,
Вже підросли вчорашні малюки.

Тепер належить їм майбутнє України
І Їм долати сходинки життя.
Вони - надія наша, наша зміна,
Вони – це наше світле майбуття.

   

  

   

 

Переглядів: 320 | Додав: Admin | Дата: 04-Лип-2015 | Коментарі (0)

 Кушніренко Надія Іванівна (класний керівник) запросила одинадцятикласників разом з батьками  на свій останній урок.

-  Дзвоник, який сьогодні продзвенить буде дзвінком у життя. І голос дзвіночка сьогодні незвичайний. Він продзвенить різними кольорами.

Жовтим кольором (подзвонити, і так кожен раз) – кольором сонця, світла і тепла. Хай життя ваше буде світле, повне хліба, багатства і достатку!

Червоним кольором – кольором любові і кохання. Хай по ваших життєвих шляхах поруч іде тільки любов!

Зеленим кольором – кольором життя, оновлення. Залишайтеся завжди молодими, повними сил, прагніть до кращого!

Блакитним кольором – кольором мрії і надії. Саме з мрією люди досягають найбільших вершин.

Сьогодні цей різнокольоровий дзвінок звучить саме для вас, -  такими побажаннями завершила урок Надія Іванівна. 

   

 

         

 

 

 

 

Переглядів: 393 | Додав: Admin | Дата: 04-Лип-2015 | Коментарі (0)

Весело всміхається травень,
Бо скінчилася навчання пора.
І зібралась на дзвоник останній
Вся весела шкільна дітвора.

     Коли травнево мріє бузок і пахне цвіт, тоді приходить щире і трепетне, незабутнє свято – останній дзвоник. Його з нетерпінням очікують усі: учні перевідних класів – бо для них попереду три місяці безтурботних канікул, родичі і батьки школярів – бо їхні діти зможуть відпочити, вчителі – бо попереду відпустка. Але найбільше його очікують випускники, для яких воно радісне і водночас сумне. Радість від того, що вони стали дорослими, розумними, готовими до звершення своїх задумів, а сумне – бо доводиться прощатися з дитинством, безтурботним життям, школою, друзями. Дитинство уже ніколи до них не повернеться, розтане піснею останнього дзвінка, який покличе їх у незвідану дорогу майбутнього.Останній дзвоник... скільки в ньому спогадів, мрій і сподівань, радості і смутку, світлої печалі. У цей день, можливо, як ніколи, випускники відчули, що школа – це їх рідний дім, адже вони тут виросли. Життя кожної людини – це історія, яка має минуле, теперішнє і майбутнє. Час змінює все. Життєва дорога людини нелегка і мінлива.
      Та всім неодмінно світитиме далеким вогником, стискаючи серце спогадом дитинства, рідна школа. Ще зовсім недавно Антоненко Світлана Василівна зустріла на  шкільному порозі маленьких несміливих пташенят, що боялися відірватися від батьківського крила, а сьогодні, через якусь мить на майданчик вийшли змужнілі красені – соколи і ніжні ,чарівні лебідки, готові до відльоту у вирій такого складного і не передбачуваного дорослого життя.

В добру путь , дорогі  друзі !

В суєті не згубіть доброти,

Силу духу черпайте в любові,

Хоч нелегко вам буде іти.

... Читати далі »

Переглядів: 371 | Додав: Admin | Дата: 07-Чер-2015 | Коментарі (0)

     У 1 класі відбулося свято " Прощання з Букварем " (класний керівник Гоцалюк Т. І.), на яке були запрошені батьки, вчителі та учні школи. Під час свята першокласники  показали свою майстерність у танцях, у цікавих іграх та вікторинах. Розповідали гуморески, вірші та співали веселі пісні.

     Свято пройшло в швидкому темпі з піднятим настроєм. На кінець учні отримали дипломи першокласників, якими дуже пишалися.

   

          

                

Переглядів: 363 | Додав: Admin | Дата: 07-Чер-2015 | Коментарі (0)

          Протягом 2014 - 2015 навчального року в нашій школі проводилися уроки мужності .Бесіди, лекції, відкриті години спілкування, екскурсії до музею організовували класні керівники 1 - 11 класів разом із своїми вихованцями. Школярі з наставниками ставили перед собою завдання осмислити та усвідомити масштаби подій, розбудити почуття відповідальності перед наступним поколінням. А також виховати в учнів повагу до героїчних подвигів співвітчизників  в роки Великої Вітчизняної війни ; формувати почуття гордості за їхні подвиги; сприяти бажанню берегти традиції своєї держави, уболівати за майбутнє своєї країни.

          Пам'ять полеглих на війні, що залишилися навіки молодими, і ветеранів, що не дожили до сьогоднішнього дня, ушанували хвилиною мовчання.

          Також наголошували на тому, що наш обов'язок - не тільки в свята згадувати, а кожен день пам'ятати про всіх, хто кував перемогу і загинув.

Народу мир потрібен, як вода,

Як хліб і сіль,

І він його доб'ється.

Ганьба і смерть тому, хто напада,

І вічна слава тим, хто не здається.

 

 


 

  

Переглядів: 372 | Додав: Admin | Дата: 24-Тра-2015 | Коментарі (0)

       Козацько-лицарське виховання в сучасній школі – це шлях досягнення ідеалу вільної та незламної в своїх прагненнях до свободи людини, яка на національних традиціях громадського та політичного життя розвиває рідну культуру й економіку, будує незалежну державу.

       У проведенні  дитячо - юнацької  військово - спортивної гри "Сокіл" ("Джура")  взяли участь учні 1 - 11 класів, класні керівники, адміністрація школи.

       Команди  боролися за звання кращих та брали активну участь у конкурсах. Переможцями гри стали учні 2 класу (класний керівник Тюхтій Г. Л.), учні 6 класу (класний керівник Дуркалець М. Е.) та учні 8 класу (класний керівник Додіченко З. Г.).

 

 

 

  

  

Переглядів: 396 | Додав: Admin | Дата: 24-Тра-2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 27 28 29 30 31 32 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz