П`ятниця, 17-Тра-2024
Сайт Великокомарівської ЗОШ І - ІІІ ст.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 15
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 20 » День села
14:34
День села

З Днем народження, Великокомарівко!

Щороку, восени, коли засівають поля,а в садках зацвітають хризантеми, Великокомарівка святкує свій День народження. У цьому році їй виповнилось 206 років! Миле, гарне, багате своєю неповторною історією рідне село!..Сьогодні щиро подякують всі жителі села Зарійчуку В.О. – автору двох книжок про наше село, почесному гостю Великокомарівки, перед яким завжди хочеться низько вклонитися із вдячністю за велику справу.

Ось і цього року ми чествували славних трударів села, на праці яких і держиться наш сьогоднішній день – це славні і відважні люди, керівники фермерських господарств – Гук К.В., Чабан В.М., Качуренко М.С., Поляков Т.І.. Без цих людей і дня не може пройти: за порадою – до них, за допомогою - до них!Спасибі,шановні, що Ви у нас є, і Вам не байдужі проблеми нашої школи і нашого села!

Ведучі свята – Проц Г.В., Мисків Ю.М. вітали в цей день ще найстаршого і наймолодшого жителів села, спортсменів – футболістів, жителів кожної вулиці, бажали усім здоров’я, злагоди і миру! У виконані самих ведучіх, школярів, вокально – інструментального ансамблю із села Плоске(шановні сусіди, спасибі Вам!) звучали тематичні пісні, а члени шкільного гуртка «Горицвіт» порадували присутніх веселою сценкою про сільське життя. Учні  7 класу сердечно вітали в цей день вчителів – ветеранів та всіх вчителів школи з їх професійним святом. Із захватом приймали участь жителі села у різноманітних розважальних іграх, веселились усі!

Зі щирими вітаннями до односельців звернулися почесні гості свята – в.о. голови селищної ради Проц Г.В., Зарічук В.О., помічник народного депутата України Пресмана О.С. – Василенко С.К..

А в продовженні свята для всіх жителів села відбулася традиційна дискотека. Задоволені жителі покидали пізно вечором святковий майданчик з хорошим настроєм і побажанням миру і благополуччя!

З Днем народження тебе, рідне село!

                              

 

 

 

 

 

Переглядів: 348 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz